Луксузни брендови се добро продају, очекује се годишњи раст до 12,0 одсто

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Jun.2023, 14:50

Луксузни брендови се добро продају, очекује се годишњи раст до 12,0 одсто

У свом редовном шестомесечном извештају, консултанстка агенција Бејн енд компани прогнозира да ће годишњи раст продаје луксузне робе – одеће, асесоара и производа за негу лепоте – бити између 5,0 и 12,0 одсто на глобалном нивоу у 2023. години. Фото: Танјуг/AP Photo/Luca Bruno У претходној >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << анализи је ова компанија прогнозирала годишњи раст продаје луксузне робе између 3,0 и 8,0 одсто, преноси Ројтерс.
Луксузни брендови који су намењени богатој клијентели у САД бележе бољу продају од брендова за људе са нижим примањима, додаје се у извештају Бејн енд компани.
„Брендови који су у стању да задовоље потребе најимућнијих купаца… су они који раде боље од других“, рекла је сарадница поменуте компаније Федерика Левато за Ројтерс. Многе врхунски брендови мењају своју стратегију продаје како би се наметнули најбогатијим клијентима, који су углавном отпорнији на економске турбуленције, наведено је у анализи.
Млађи купци су по правилу под већим финансијским притиском него старији потрошачи са већим примањима.
Потрошња у САД успорава, а највише се очекује од Кине, закључује се у извештају.
Kanada spremila zakon, Gugl i Fejsbuk će morati da plate medijima za sadržaj

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Луксузни брендови се добро продају, очекује се годишњи раст до 12,0 одсто се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.