Кошаркаши Њујорка савладали Мајами 112:103 и смањили предност на 3:2

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Maj.2023, 09:23

Кошаркаши Њујорка савладали Мајами 112:103 и смањили предност на 3:2

Кошаркаши Њујорка смањили су на 2:3 против Мајамија у полуфиналу плеј-офа Источне конференције, пошто су победили са 112:103. Фото: Танјуг/AP Photo/Frank Franklin II Играчи Хита су боље отворили меч и прву деоницу окончали са +10. Ипак, другу је противник отворио серијом 12:2 и тако вратио егал у >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << овај сусрет.
Екипа Тома Тибодоа је у трећем кварталу стигла до максималних +19 и када се чинило да су сломили противника овај је успео да се врати и смањи заостатак на једноцифрени, али не и више од тога. Никсе је предводио Џејлен Брансон који је играо свих 48 минута и постигао 38 поена, уз девет скокова и седам асистенција, што су бројке које нико није досегао у дресу Никса. Ар Џеј Барет додао је 26 поена и седам асистенција, а Џулијус Рендл 24 поена, пет скокова и пет асистенција.
Мичел Робинсон у победи је учествовао са осам поена и 11 скокова, а Квентин Грајмс (Брансон и он једини играчи који су у овогодишњем плеј-офу провели на паркету 48 минута или више) са осам поена и пет асистенција за свих 48 минута на терену.
У екипи Мајамија Џими Батлер постигао је 19 поена, уз девет асистенција, седам скокова и четири украдене лопте. Бем Адебајо утакмицу је завршио са 18 поена и осам скокова, Данкан Робинсон са 17 поена, а Макс Струс са 14.
Серија се сада сели у Мајами, где је шеста утакмица на програму у петак увече.
Jokić: Pobedu nam je donela agresivnost na obe strane terena

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кошаркаши Њујорка савладали Мајами 112:103 и смањили предност на 3:2 се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.