11 NEVEROVATNIH ČINJENICA o Melaniji Tramp: Optužena je za PLAGIJAT i jedina prva dama koja se slikala GOLA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2019, 01:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

11 NEVEROVATNIH ČINJENICA o Melaniji Tramp: Optužena je za PLAGIJAT i jedina prva dama koja se slikala GOLA!

Nije želela da Tramp postane predsednik.

Prvu damu Sjedinjenih Američkih Država Melaniju Tramp izviždali su studenti u Baltimoru kada je govorila o zavisnosti mladih od opijata.

Prva dama retko kad ima samostalne nastupe i uglavnom se drži po strani, ali o njoj postoji nekoliko vrlo interesantnih činjenica.

Melanija je prva žena predsednika SAD koja je rođena u jednoj komunističkoj zemlji i druga po redu koja je sa drugog kontinenta. Rođena je u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Jugoslaviji, u današnjoj Sloveniji.

Prva supruga stranog porekla bila je Luisa Adams. Žena Džona Kvinsija Adamsa, koji je služio kao šesti predsednik SAD od 1825. do 1829. godine. Rođena je u Londonu.

Melanijin otac Viktor Knavs, kako piše GQ, ima sina iz veze pre braka sa Melanijinom majkom.

Knavs negira očinstvo i nikada ga nije kontaktirao. I sama Melanija je jednom prilikom rekla da su navodi netačni, ali je posle tvrdila da nije razumela pitanje, te da ga zna godinama.

Bil i Hilari Klinton bili su među 350 zvanica na venčanju Melanije i Donalda Trampa na Palm Biču na Floridi 2005. godine.

Melanija je na venčanju nosila 100.000 dolara vrednu Diorovu venčanicu sa 1.500 kristala, koja je pravljena čak 550 sati.

Bivša manekenka visoka je 1,80 metara, što je svakako iznad proseka za ženu. Viša je od većine svojih prethodnica.

Mogu da joj pariraju jedino Mišel Obama i Elenor Ruzvelt.

U knjizi Majkla Folva oko koje sepodiglo mnogo prašine navodi se da ni Donald ni Melanija nisu želeli da on postane predsednik.

Navodi se da je u trenutku kada je postalo jasno da će Tramp pobediti, Melanija bila u suzama, i to ne od radosti.

Tri godine pre nego što je upoznala Trampa, Melanija je pozirala naga za francuski magazin.

"Dejli mejl" je 2017. godine objavio da je Melanija radila kao eskort dama, a Melanija je tužila list i tražila odštetu od 150 miliona dolara.

U jednoj niskobudžetnoj reklami snimljenoj u Sloveniji 1993. Melanija je položila zakletvu kao predsednica SAD.

Melanija je optužena za plagijat nakon što su novinari primetili sličnosti između njene inicijative "Be Best" iz 2018. godine i jednog dokumenta iz ere Baraka Obame.

Kampanja se odnosi na ohrabrivanje odraslih da nauče decu kako da budu dobri građani.

I govor koji je održala 2016. godine mnoge je veoma podsetio na jedan Mišel Obame iz 2008. godine.

Njen muž predložio je uvođenje testiranja za imigrante, a ako bi ga ona uradila, pitanje je da li bi mogla i dalje da ostane u SAD jer kada je stigla u tu zemlju nije imala diplomu koledža.

Jedan izvor rekao je za magazin "Pipl" da je Melanijih život postao "tornado 24/7".

Drugi navodi da joj nedostaje život pre Bele kuće.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.