Једна особа убијена, 11 рањено у палестинском нападу на аутопуту у Израелу

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Feb.2024, 15:15

Једна особа убијена, 11 рањено у палестинском нападу на аутопуту у Израелу

Једна особа је убијена, а 11 је рањено јутрос у палестинском терористичком нападу на ауто-путу на периферији Јерусалима, саопштила је полиција. Фото: Танјуг/AP Photo/Mahmoud Illean У пуцњави је убијен мушкарац у 20-им годинама, а жена стара 23 године налази се у тешком стању, саопштили су медицински >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << званичници.
Они су рекли да су сви повређени збринути у болнице у Јерусалиму. Полиција је саопштила да су двојицу наоружаних нападача убиле снаге безбедности на лицу места, а да је трец́и убрзо „неутралисан“ након полицијских претрага у тој области, објавио је Тајмс оф Израел.
Полиција је навела да су тројица палестинских наоружаних нападача отворили ватру на Израелце који су чекали у саобраћајној колони неколико стотина метара од контролног пункта аз-Заајјем у близини Јерусалима и града Маал Адуним на окупираној Западној обали, објавио је Тајмс оф Израел. Према наводима полиције, Палестинци су отворили ватру из аутоматског оружја на Израелце који су чекали у колони возила док су се кретали према Јерусалиму аутопутем, неколико стотина метара пре контролног пункта аз-Заајјем, у близини истоименог града на Западној обали.
Фотографије које је објавила полиција показују да су три Палестинца, становници области Витлејема, били наоружани јуришним пушкама, импровизованим аутоматима и гранатом. Израелска безбедносна агенција Шин Бет идентификовала је нападаче као Мухамеда Завахра (26), његовог брата Катхема Завахра (31) и Ахмеда ал-Вахша (31).
Šef japanskih jakuza optužen za šverc nuklearnog materijala namenjenog Iranu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Једна особа убијена, 11 рањено у палестинском нападу на аутопуту у Израелу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.