У пуцњави на факултету у Прагу убијено 11 особа, 30 рањено

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Dec.2023, 18:31

У пуцњави на факултету у Прагу убијено 11 особа, 30 рањено

Чешка полиција саопштила је данас да је 11 особа, укључујући нападача, убијено у пуцњави на Филозофском факултету Карловог универзитета на Тргу Јана Плаха у Прагу. Фото: Танјуг/AP Photo/Petr David Josek Поред тога, повређено је 30 особа, од којих девет има тешке повреде, преноси чешки портал >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << иДНЕС.цз.
По доступним фотографијама, ходником факултета ходао је мушкарац с ватреним оружјем с дугим цевима, док друге слике приказују људе који истрчавају из зграде са подигнутим рукама.
„Позивамо грађане да се не задржавају у непосредној близини и да не излазе из куће. Интервенција полиције и даље траје“, навели су из полиције на друштвеној мрежи X.
Peking upozorava Manilu da ne napravi „pogrešnu procenu“

Преузмите андроид апликацију.
Чланак У пуцњави на факултету у Прагу убијено 11 особа, 30 рањено се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.