Пријаве на конкурс за набавку нове опреме за наводњавање до 11. августа

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Avg.2023, 14:23

Пријаве на конкурс за набавку нове опреме за наводњавање до 11. августа

Конкурс Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде за доделу средстава за улагање, које се односи на уређење пољопривредног земљишта путем набавке нове опреме за наводњавање у овој години, отворен је закључно са 11. августом. Foto: Pixabay/TimelessLovesCoffee Средства за реализацију >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ових радова се обезбеђују из буџета Србије у укупном износу до 143 милиона динара и у висини учешћа до 60 одсто, без урачунатог пореза на додату вредност (ПДВ).
Конкурс је објављујен на интернет страници Управе за пољопривредно земљиште www.upz.minpolj.gov.rs .
Пријава на конкурс подноси се искључиво електронски, попуњавањем одговарајућег електронског обрасца захтева, у онлине форми, непосредно у оквиру софтверског решења еАграр – https://epodsticaji.eagrar.gov.rs .
Momirović: U oblasti geološkog istraživanja investirano više od 700 miliona evra

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Пријаве на конкурс за набавку нове опреме за наводњавање до 11. августа се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.