Хуманитарна утакмица у част Синише Михајловића 11. октобра у Болоњи

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Maj.2023, 12:17

Хуманитарна утакмица у част Синише Михајловића 11. октобра у Болоњи

Хуманитарна утакмица у част преминулог легендарног српског фудбалера и тренера Синише Михајловића биће одиграна 11. октобра у Болоњи, јавила је италијанска телевизија „Медиасет“. Фото: Wikimedia Commons/ФК Болонья Меч ће бити одигран на стадиону Болоње, последњег Михајловићевог клуба, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << на чијој је клупи био и док се борио са опаком болешћу. Сав прикупљен новац биће прослеђен у добротворне сврхе, пре свега, организацији „Wе Аут“ која брине о деци са аутизмом и одељењу за онкологију у болоњској болници.
Легендарни српски фудбалер и тренер преминуо је 16. децембра 2022. године после тешке борбе са леукемијом.
Током играчке каријере бранио је боје Борова, Војводине, Црвене звезде, Роме, Сампдорије, Лација и Интера.
Као тренер је водио Катанију, Фјорентину, Сампдорију, Милан, Торино, Болоњу и репрезентацију Србије.
Superliga Srbije: Danas rasplet u trci za opstanak, sutra odluka o koti dva

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Хуманитарна утакмица у част Синише Михајловића 11. октобра у Болоњи се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.