Најјефтинија кућа: Продаје се за непуних 109 динара

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Avg.2023, 17:00

Најјефтинија кућа: Продаје се за непуних 109 динара

Сигурно сте до сада већ много пута чули за чувене италијанске куће које коштају 1 евро, али су САД нашле начин да им „доскоче“. Фото; Pexels/Kindel Media На сајту chrishubelsells.com можете сазнати све о кући која кошта само 1 долар (на данашњи дан 108,7376 динара), а налази се у америчкој држави Мичиген.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> Иако се продаје по овој „смешној“ цени, агент за некретнине који је продаје верује да ће коштати много више.
Како даље пише у опису: „Представљамо најјефтинији дом на свету. По цени од свега 1 долар (да, добро сте прочитали), овај дом није само кућа – то је улазница за животну авантуру са некретнинама“.
Ипак, апелује се да кућа од 67 квадрата, са две спаваће собе и једним купатилом, захтева од купца да „пробуди у себи свог унутрашњег уради сам гуруа“, како би је средио. „Закорачите унутра и доживите узбудљиви ролеркостер емоција, док откривате сваки кутак и пукотину који моли за ваш креативни додир“, написао је агент за некретнине Крис Хјубел.
„Кров је можда видео боље дане, али хеј, још не прокишњава – само вас држи на ногама, пружајући неочекивани пљусак узбуђења када то најмање очекујете“, додаје се у шаљивом опису.
Фотографије ентеријера приказују изгребане подове од тврдог дрвета у целој кући, каду која делује да има буђ, фино пространу кухињу итд. Иначе, у 2022. ова кућа је продата за 4.092 долара.
У месецу у коме цене станова обично расту, дешава се супротно – Цене најамнина станова у паду

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Најјефтинија кућа: Продаје се за непуних 109 динара се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.