Филмско хапшење у улици Новосадског сајма (ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Jul.2023, 16:24

Филмско хапшење у улици Новосадског сајма (ВИДЕО)

Како НС Уживо незванично сазнаје, полицајац ван дужности, у цивилу, данас је у Новосадског сајма испред основне школе спречио разбојништво над пролазницом, старијом суграђанком.
https://gradskeinfo.rs/wp-content/uploads/2023/08/Hapsenje-u-Novosadskog-sajma-08-08-2023-1.mp4
Наиме, полицајац у цивилу пролазио је >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Улицом Новосадског сајма када је приметио да на тротоару жена вришти, у том тренутку је зауставио ауто и притрчао у помоћ. Лопов је оборио жену на земљу док је она лежала и беспомоћно дозивала помоћ. Човек је у том тренутку кренуо да бежи, а полицајац га је сустигао, онеспособио и позвао дежурну партолу која га је привела. Нападач је покушао да жени одузме торбу, а украо јој је и ланчић.“
Како су за портал НС Уживо рекли очевици, Хитна помоћ је пружила адекватну негу и одвезла је на даље прегледе.
GSS: Pripremiti se pre odlaska na planinarenje, idealno ići u društvu

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Филмско хапшење у улици Новосадског сајма (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.