Медији: Арсенал понудио 104 милиона евра Вест Хему за Деклана Рајса

Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Maj.2023, 17:20

Медији: Арсенал понудио 104 милиона евра Вест Хему за Деклана Рајса

Руководство Арсенала понудило је Вест Хему око 104 милиона евра обештећења за енглеског фудбалског репрезентативца Деклана Рајса, преноси Дејли мејл. Фото: Танјуг/АР/Kin Cheung Британски медији наводе да се у наредним недељама очекују тешки преговори два клуба, пошто Вест Хем жели >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << најмање 115 милиона евра обештећења уз додатне бонусе.
Арсенал је наводно понудио Рајсу вишегодишњи уговор уз недељну зараду од 345.000 евра.
Један од најбољих енглеских фудбалера има амбицију да наредне сезоне игра за клуб, који ће конкурисати за титулу у Премијер лиги, а интересовање за Рајса показали су Манчестер сити и Манчестер јунајтед.
Рајс, који је поникао у млађим категоријама Челсија, комплетну професионалну играчку каријеру провео је у Вест Хему. Он је за лондонски клуб ове сезоне одиграо 46 утакмица и постигао је четири гола.
Рајс (24) је прошао омладинске селекције Републике Ирске, а одиграо је и три меча за А тим ове земље. Он је од 2019. стандарни члан енглеске фудбалске репрезентације.
Atletik: Haland bi naredne godine mogao da nastavi karijeru u madridskom Realu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Медији: Арсенал понудио 104 милиона евра Вест Хему за Деклана Рајса се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.