Руски ауто-дилери траже од Реноа 103 милиона евра због одласка са тржишта

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Maj.2023, 11:28

Руски ауто-дилери траже од Реноа 103 милиона евра због одласка са тржишта

Руски продавци аутомобила из удружења РОАД су се обратили француској компанији Рено са захтевом да закључи споразум о надокнади губитака у износу од 103 милиона евра због одласка овог бренда из Русије. Фото: Unsplash/Martin Katler РОАД жели компанзације за трошкове набавке и изнајмљивање >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << некретнина за продајне салоне, трошкове унутрашње и спољне реконструкције по Рено стандардима, набавку, обуку особља, кредите добијене за развој Рено дилерске мреже, као и за изгубљену добит, преноси РИА Новости.
Ако се договор не постигне, дилери су спремни да се обрате руском суду, што ће наштетити репутацији Реноа и отежати повратак овог бренда у Русију, наглашава удружење РОАД. Француски произвођач аутомобила Рено званично је напустио руско тржиште средином маја прошле године, подсећа руска агенција.
Rols Rojs očekuje dobre rezultate u 2023, tvrdi da je na putu opravka

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Руски ауто-дилери траже од Реноа 103 милиона евра због одласка са тржишта се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.