Шапић: Месечна карта за све повлашћене категорије 1000 динара

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Maj.2023, 15:55

Шапић: Месечна карта за све повлашћене категорије 1000 динара

Градоначелник Београда Александар Шапић рекао је данас да све повлашћене категорије у систему јавног градског превоза остају у истом статусу у којем су биле, само су и оне добиле вишеструка појефтињења својих карата за превоз у односу на претходни период и месечна карта за >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << све повлашћене категорије износи 1.000 динара. Фото: Танјуг/Сава РАдовановић „Све што сам раније говорио није се променило, али видим да у ова два дана долази до пласирања лажних информација, па бих зато да поновим још једном и да појасним – свих 13 повлашћених категорија које су плаћале превоз по повлашћеној цени у старом систему остају и у новом систему наплате карата јавног превоза у Београду ‘Београд плус'“, прецизирао је Шапић, а саопштило градски Секретаријат за информисање.
Он је навео да је у старом систему распон цене повлашћених месечних карата био од 1.100 динара до 2.500 динара.
„По новом ценовнику јавног превоза свих 13 категорија које су остале исте, под истим условима доказују да припадају одређеној категорији и цена за све категорије линеарно је спуштена на 1.000 динара. Дакле, месечна карта за све повлашћене категорије износи 1.000 динара“, истакао је Шапић.
Он је објаснио и да је потребно да повлашћена лица да би купила карту, оду до једне од 10 пословница за продају карата и да са истим документима као и раније докажу свој статус и затим купе месечну карту од 1.000 динара.
„Поред месечне карте, новина је да повлашћена лица на исти начин у пословницама могу да купе и годишњу карту која за 12 месеци износи 11.000 динара“, наводи Шапић у саопштењу.
Kilometarska kolona ka Begradu; Vozači ako ste u “žurbi”, pronađite alternatvnu (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Шапић: Месечна карта за све повлашћене категорије 1000 динара се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.