Анћелоти прославио јубилеј, 100. лигашки тријумф на клупи Реал Мадрида

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Mar.2023, 11:25

Анћелоти прославио јубилеј, 100. лигашки тријумф на клупи Реал Мадрида

Реал Мадрид је у суботу победио Еспањол 3:1, а тренеру Карло Анћелотију била је то јубиларна 100. победа у Примера Ла Лиги на клупи најтрофејнијег шпанског клуба. Фото: Танјуг/AP/Manu Fernandez Италијански стручњак је до јубиларног тријумфа стихгао у само 139 мечева и сада је трећи на листи >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << тренера мадридског клуба по броју тријумфа у лиги. Испред њега су само Мигуел Муњоз са 257 и Зинедин Зидан са 124 победе.
Анћелоти је на клупи Реал Мадрида био прво у сезонама 2013/14 и 2014/15, па се вратио у лето 2021. године. Укупно је на клупи Реала у свим такмичењима седео 215 пута, убележио је 156 победа, 28 ремија и 31 пораз уз гол разлику 532:194!
Освојио је две Лиге шампиона, два Суперкупа Европе, два СП за клубове, Примеру Ла Лигу, Куп Краља и Суперкуп Шпаније!
Klop nakon poraza od Bornmuta: Nije nam prijao kompaktan protivnik

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Анћелоти прославио јубилеј, 100. лигашки тријумф на клупи Реал Мадрида се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.