ИДФ: Хезболах у два напада на север Израела испалио око 100 ракета

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Mar.2024, 09:14

ИДФ: Хезболах у два напада на север Израела испалио око 100 ракета

Милитантна исламска организација Хезболах извела је јутрос два напада из Либана на север Израела, током којих је испаљено око 100 ракета, саопштила је израелска војска. Фото: Танјуг/AP Photo/Ohad Zwigenberg У првом нападу испаљено је око 70 ракета из Либана на Голанску висораван, што је један >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << од најснажнијих ракетних напада који је Хезболах извео на израелску територију, преноси Тајмс оф Израел.
У другом нападу испаљено је око 30 ракета.
Према првим информацијама, у нападима нема повређених.
Према снимцима објављеним на друштвеним мрежама, неке од ракета је пресрео систем противваздушне одбране „Гвоздена купола“ изнад северног Израела.
Ракетирање је уследило након што су израелске снаге касно синоћ извршиле нападе дубоко на територији Либана, а борбени авиони погодили су два упоришта која припадају Хезболаху.
Zelenski: Ukrajini nije potrebna francuska vojska, vaša deca neće ginuti u UKR

Преузмите андроид апликацију.
Чланак ИДФ: Хезболах у два напада на север Израела испалио око 100 ракета се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.