Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Jan.2024, 09:54

Израелска војска: Изведен удар на више од 100 циљева Хамаса за 24 сата

Израелска војска је саопштила да је током протеклог дана извела ударе на више од 100 циљева палестинске милитантне групе Хамас у Појасу Газе. Фото: Танјуг/AP Photo/Ohad Zwigenberg На мети удара које су извеле ваздушне, поморске и копнене снаге били су командни центри Хамаса, лансирни положаји, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << складишта оружја и друга инфраструктура палестинских милитаната, наведено је у саопштењу израелске војске, преноси Џерусалем пост.
Војска додаје да је у јужном делу Газе, у области Кан Јуниса, пронашла неколико лансирних места која су коришћена за испаљивање пројектила на Израел.
Израелска војска такође је саопштила да је дрон којим су управљале израелске снаге „пратио терористичку ћелију и да су, након проверене идентификације циљева, снаге дале инструкције борбеном авиону израелског ваздухопловства да изврши удар на зграду у којој се ћелија скривала“ и да су, како је наведено, „терористи убијени“.
Nemačka poslala novi paket vojne pomoći Ukrajini

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Израелска војска: Изведен удар на више од 100 циљева Хамаса за 24 сата се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.