Фудбалер Барселоне Осман Дембеле одбио понуду Ал Хилала од 100 милиона евра

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Avg.2023, 20:05

Фудбалер Барселоне Осман Дембеле одбио понуду Ал Хилала од 100 милиона евра

Фудбалер Барселоне Осман Дембеле одбио је понуду од 100 милиона евра, коју је француском репрезентативцу понудио Ал Хилал, преносе француски медији. Фото: WikimediaCommons/Антон Зайцев Дембеле је одбио понуду клуба из Саудијске Арабије, пошто жели да настави каријеру само у Пари Сен >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Жермену. Међутим, челници Барселоне још нису одговорили на понуду „светаца“ од 50 милиона евра за француског интернационалца.
Дембеле је стигао у Барселону пре шест година из Борусије Дортмунд за чак 140 милиона евра и постао најскупљи играч у историји каталонског клуба.
Он је за шест година одиграо 185 утакмица за каталонски клуб и постигао је 40 голова уз 43 асистенције.
Дембеле је недавно напусти тренинг камп Барселоне, а тренутно се налази у једном хотелу у Паризу где чека дозволу екипе са Ноу Кампа да заврши трансфер у ПСЖ. Он има уговор са Барселоном до јуна наредне године.
Freska skrivena 400 godina koja gleda direktno u oči posmatrača

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Фудбалер Барселоне Осман Дембеле одбио понуду Ал Хилала од 100 милиона евра се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.