Новосадско пролеће инспирисало студенте – послали више од 100 фотографија на конкурс Студентског центра

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Jun.2023, 13:23

Новосадско пролеће инспирисало студенте – послали више од 100 фотографија на конкурс Студентског центра

Новосадско пролеће инспирисало је студенте. На конкурс „Најлепша пролећна фотографија Новог Сада“ новосадског Студентског центра, стигло је више од 100 фотографија. Конкурс је трајао од 9. маја до 9. јуна. Фото: СЦНС/Уступљена фотографија Одлуку о избору победника до 10. јула, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << донеће жири који чине познати новосадски фотографи Јелена Ивановић и Мартин Цандир (председник жирија), затим Стева Лазаревић помоћник директора Студентског центра и Ивана Ђурђевић, уредник ликовног и фото програма у Студентском културном центру.
За победнике су обезбеђене вредне награде. Првопласирани ће освојити мобилни телефон, другопласирани електрични тротинет, а трећерангираном учеснику ће припасти бицикл. Сви награђени добиће бесплатне карте за ЈГСП „Нови Сад“, бесплатне улазнице за „Штранд“ и бесплатне улазнице на базене „Спенса“.
Право учешћа имали су сви студенти Новосадског универзитета који користе услуге Студентског центра „Нови Сад“ и који на имејл studentskicentarnovisad@gmail.com пошаљу пролећну фотографију свог омиљеног дела Новог Сада. Како би се озбезбедила равноправност учесника, текстом конкурса прецизирано је да ће жири оцењивати само фотографије снимљене мобилним телефоном, које су веће од три мегапиксела и које нису обрађиване нити улепшаване у било ком програму за унапређење квалитета фотографија. Фотографије лауреата биће објављене на сајту и Инстаграм страници Студентског центра „Нови Сад“.
“ Задовољан сам што се тако велики број студената пријавио на конкурс. У фокусу конкурса налази се Нови Сад, као важна, а за многе једна од кључних одредница у животу студената који живе у студентским домовима, јер су студије један од најзначајнијих периода у животу сваког човека. Многи од становника студентских домова одабраће управо Нови Сад за свој будући дом. У циљу промоције Новог Сада и студената и ове године биће одржан литерарни конкурс „Срце мог града“ који је покренут 8. септембра прошле године поводом Светског дана писмености“ – каже Зоран Мартиновић директор Студентског центра Новог Сада.
Pokrajinski ombudsman već 17 godina koordinira mrežu “Život bez nasilja” a formiran je i “Dečiji savet”

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Новосадско пролеће инспирисало студенте – послали више од 100 фотографија на конкурс Студентског центра се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.