Билд: Бајерн нуди више од 100 милиона евра Вест Хему за Деклана Рајса

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Maj.2023, 13:52

Билд: Бајерн нуди више од 100 милиона евра Вест Хему за Деклана Рајса

Фудбалски клуб Бајерн послаће понуду од најмање 100 милиона евра Вест Хему за енглеског репрезентативца Деклана Рајса, преноси немачки Билд. Фото: Танјуг/AP Photo/Kin Cheung Немачки медији тврде да је руководство Бајерна уверено да може на крају сезоне да ангажује Рајса, који већ има >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << понуде Арсенала, Манчестер ситија и Манчестер јунајтеда.
„Баварцима неће да буде проблем да потроше и више од 100 милиона евра за овај трансфер. Тренер Бајерна Томас Тухел је идентификовао Рајса као играча који може да донесе искорак у квалитету и нови идентитет на средини терена минхенске екипе. Тухел жели да Рајс игра испред штопера, како би Џошуа Кимих могао да заузме офанзивнију позицију“, наводи се у тексту Билда.
Енглески медији наводе да ће Вест Хем да тражи најмање 120 милиона евра за енглеског репрезентативца. Рајс (24) је поникао у Челсију, а члан Вест Хема је од 2014. године. Он је ове сезоне одиграо 46 утакмица за Вест Хем и постигао је четири гола. Он је прошао све омладинске селекције Републике Ирске, а за први тим ове земље одиграо је три утакмице.
Рајс је од 2019. године стандардни првотимац енглеске репрезентације за коју је постигао три гола на 41. мечу.
FIFA predstavila u Los Anđelesu logo Svetskog prvenstva 2026. (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Билд: Бајерн нуди више од 100 милиона евра Вест Хему за Деклана Рајса се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.