Маск одговорио Стивену Кингу: Донирао сам 100 милиона долара Украјини, а ви?

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Apr.2023, 07:32

Маск одговорио Стивену Кингу: Донирао сам 100 милиона долара Украјини, а ви?

Редитељ Стивен Кинг (75), познат по бројним хорор остварењима, апеловао је на америчког милијардера, уместо да плаћа за плаве квачице популарним корисницима Твитера, донира новац у хуманитарне сврхе у Украјини, али му је Маск одговорио контрапитањем: „Донирао сам 100 милиона долара >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Украјини, а ви?“. Фото: Танјуг/AP/Jae C. Hong Све је почело у четвртак, када је Кинг рекао да његов налог има плаву квачицу, али да није платио да му налог буде верификован.
„Нема на чему, намасте“, одговорио му је Маск.
„Вашингтон егзаминер“ преноси да је Маск рекао да је он „лично платио“ да поједине јавне личности задрже плаву ознаку.
Међутим, Кинг је сугерисао Маску да искористи новац који троши на плаве квачице и да их фондацији која помаже народу у Украјини.
„Сматрам да би господин Маск требало да ту моју плаву квачицу да у хуманитарне сврхе. Препоручујем Притула фондацију, која пружа велику помоћ у УКрајини. То кошта само осам долара, па би можда господин Маск могао да дода још мало више“, твитивао је Кинг.
Маск је брзо одговорио славном аутору.
„Донирао сам 100 милиона долара Украјини. Колико сте ви дали?“, питао је Маск Кинга.
Твитер је недавно увео плаћање услуге за кориснике који желе да им буде верификован налог и та услуга за појединце кошта осам долара, а за организације златна ознака кошта 1.000 долара.
Šta očekuje kubanskog predsednika u drugom mandatu?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Маск одговорио Стивену Кингу: Донирао сам 100 милиона долара Украјини, а ви? се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.