Ас: Ал Наср нуди Мурињу 100 милиона евра за уговор на две године

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Apr.2023, 17:10

Ас: Ал Наср нуди Мурињу 100 милиона евра за уговор на две године

Тренер фудбалера Роме Португалац Жозе Мурињо добио је понуду да преузме Ал Наср, који је јутрос сменио шефа стручног штаба Рудија Гарсију, преноси шпански спортски лист Ас. Фото: Танјуг/AP Photo/Jose Breton Шпански медији тврде да су челници клуба из Саудијске Арабије понудили Мурињу >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << 100 милиона евра за двогодишњи уговор. Португалски стручњак има уговор са Ромом до 30. јуна наредне године, а у римском клубу зарађује седам милиона евра по сезони.
Најплаћенији тренер на свету је Аргентинац Дијего Симеоне, који у мадридском Атлетику годишње зарађује 34 милиона евра.
Челници Ал Насра су незадовољни резултатима, пошто се овај клуб тренутно налази на другом месту на табели Професионалне лиге Саудијске Арабије са три бода мање од првопласираног Ал Итихада. Ал Наср жели да освоји титулу по сваку цену, а почетком године је ангажовао португалског репрезентативца Кристијана Роналда. Гарсија је смењен због лоше игре и наводног сукоба са појединим играчима.
Ас истиче да руководство саудијског клуба тражи од Муриња да раскине уговор са Ромом и одмах преузме клуб из Ријада. Португалац би у случају да прихвати да постане тренер Ал Насра добио понуду да истовремено буде и селектор Саудијске Арабије.
Међутим, шпански медији наводе да Мурињо има велике планове са Ромом у финишу сезоне, пошто жели да кроз Серију А избори пласман у Лигу шампиона и оствари што бољи резултат у Лиги Европе.
Liverpul ne planira na kraju sezone da dovede Džuda Belingema

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ас: Ал Наср нуди Мурињу 100 милиона евра за уговор на две године се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.