100.000 EVRA ZA OTKRIVANJE OSUMNJIČENOG! Nemačka čini sve da pronađe Tunižanina

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Dec.2016, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

100.000 EVRA ZA OTKRIVANJE OSUMNJIČENOG! Nemačka čini sve da pronađe Tunižanina

Osumnjičeni poseduje više pasoša

Savezna kriminalistička služba Nemačke po nalogu tužilaštva i uz podršku pokrajinskih policija, sprovodi intenzivnu potragu za Anisom Amrijem, a za informaciju o njemu raspisana je i nagrada.

Tužilaštvo je raspisalo nagradu do 100.000 evra za informaciju koja bi dovela do hapšenje osumnjičenog za napad na božićnom vašaru u Berlinu.

German officials identify 24-year-old Tunisian as suspect in Berlin market attack >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << that killed at least 12 https://t.co/w62afDdMEL pic.twitter.com/TAzQEmYYa3

— CNN Breaking News (@cnnbrk) 21. децембар 2016.

Po nalogu Generalnog tužilaštva raspisana je javna poternica, u kojoj se, po prvi put pominje i prezime traženog, a navedeno je da je star 24 godine i da je rodjen u Tunisu.

U javnoj poternici se navodi da je raspisana nagrada u visini do 100.000 evra za informacije koje bi vodile ka hapšenju Anisa Amrija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.