Подељено свих 100.000 ваучера. Ево како је протекла подела у Војводини (ФОТО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Jan.2024, 14:12

Подељено свих 100.000 ваучера. Ево како је протекла подела у Војводини (ФОТО)

Од раног јутра грађани су формирали редове испред пословница Поште Србије, како би добили ваучере за зимски одмор које је обезбедила Влада Републике Србије. За мање од два сата, током јутра подељени су сви ваучери. Република Србија је током октобра месеца прошле године остварила >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << рекордан прилив од туризма, а поделом ових ваучера, загарантована је и рекордна зимска туристичка сезона.
Да подсетимо, пријављивање за ваучере за субвенционисани зимски одмор почело је у поноћ на шалтерима четири експозитуре Поште Србије, које раде 24 сата, а настављено је јутрос по отварању више од 1.500 експозитура широм земље. У систему доделе ваучера учествовало је око 4.400 угоститеља широм Србије, а највеће интересовање било је за бањске центре, пре свега за Сокобању и Врњачку бању, а потом за Златибор као планински центар. Право на коришћење ваучера имали су запослени са примањима испод 80.000 динара, незапослена лица са евиденције Националне службе за запошљавање, пензионери, лица која су старија од 65 година, а нису остварила право на пензију, студенти, власници пољопривредних газдинстава и корисници додатака за негу другог лица. Субвенционисано коришћење услуга смештаја у угоститељским објектима не може се остварити у месту пребивалишта, нити у месту студирања. Пошта Србије ће ваучере доставити на адресу као вредносно писмо.
 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Подељено свих 100.000 ваучера. Ево како је протекла подела у Војводини (ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.