Вучић: Прикупљено 100.000 цеви, грађани да верују руководству

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Jun.2023, 13:08

Вучић: Прикупљено 100.000 цеви, грађани да верују руководству

Председник Александар Вучић изјавио је данас да је до сада прикупљено 100.000 цеви оружја и минско-експолозивних средстава и четири милиона комада муниције. Фото: Танјуг/ Тара Радовановић Вучић је замолио грађане да предају оружје и поручио да неће бити новог продуженај рока после >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << 30. јуна.
„После ће држава Србија кренути у акцију пре свега против нелегалног оружја и оруђа а затим и у све оне провере о којима смо говорили када је у питању легално оружје и оруђе“, нагласио је Вучић на Пинку.
Он је позвао грађане да верују свом руководству. „Победели смо у немогућим условима и молим вас верујте свом руководству, јер знамо шта радимо. Дајте до последњег тренутка да избегнемо интервенцију. Дајте да имамо добре односе са Африком, Азијом, Латинском Америком. Дајте нам могућност да то градимо са Европом и Америком. Ако то не будемо радили немамо никакву шансу да опстанемо“, нагласио је Вучић.
Он је приметио и да сви мисле да је државом лако руководити, али када их пита шта желе да уради и шта је то што они желе од своје државе, нико нема одговора.
Kurti neće da formira ZSO, već želi rat i da nas uvuče u sukob sa NATO

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић: Прикупљено 100.000 цеви, грађани да верују руководству се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.