Мемић: Крајем маја још 100.000 ваучера за субвенционисани одмор у Србији

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Apr.2023, 14:06

Мемић: Крајем маја још 100.000 ваучера за субвенционисани одмор у Србији

Министар туризма и омладине Хусеин Мемић изјавио је данас да су обезбеђена средства за још 100.000 ваучера за субвенционисани одмор у Србији, који ће бити пуштени крајем маја или почетком јуна. Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић „Крећемо са нових 100.000 ваучера. између 25. маја и почетка >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << јуна пустићемо још 100.000 ваучера, баш као што је председник Вучић обећао када смо били у Куршумлији“, рекао је Мемић за Танјуг током посете Сокобањи, коју је обишао заједно са председником Србије Александром Вучићем.
Додао је да је укупна вредност ваучера 500 милиона динара. Мемић је оценио да је то одлична вест за наше грађане, који су показали велико интересовање за бањски туризам, а посебно за обилазак Сокобање, где се искористи трећина ваучера.
Promet robe u trgovini na malo u martu porastao za 5,3 odsto

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Мемић: Крајем маја још 100.000 ваучера за субвенционисани одмор у Србији се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.