10 najpoznatijih devojaka i supruga domacih sportista

Izvor: medio.rs, 17.Apr.2016, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

10 najpoznatijih devojaka i supruga domacih sportista

Lepe i predodređene za uspeh

Ana Kokić

Supruga vaterpoliste Nikole Rađena bavi se pevanjem već godinama, a karijeru je započela u grupi "Energija". Snimila je nekoliko studijskih albuma i jedna je od najvrednijih srpskih pevačica - spada u domaće zvezde koje imaju najviše nastupa, zahvaljujući čemu je uvek bila obožavana među fanovima. Međutim, čak i oni koji nisu veliki fanovi narodne muzike bili su oduševljeni njenim talentom kada se pojavila u humanitarnom >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << programu "Tvoje lice zvuči poznato", u kojem je odnela pobedu.

Mlada Novosađanka koja se često s pravom svrstava u najlepše Srpkinje bavi se modelingom od osamnaeste godine, kada se prijavila za Miss FTV See. Ona je odnela pobedu na ovom prestižnom takmičenju i vinula se u zvezde.

Radila je veliki broj uspešnih reklamnih kampanja, a otkad se sa svojim suprugom FIlipom Đorđevićem, reprezentativcem Srbije i fudbalerom Lacija, preselila u Italiju, očarala je i stručnjake za modu na "čizmi".

Popularna pevačica tolika je zvezda da često i zaboravljamo da je supruga supešnog fubalera i reprezentativca Srbije Duška Tošića. Ona je muzičku karijeru počela 1995. godine i vrlo brzo je osvojila srca publike, a kako su godine prolazile sve se brže pela ka samom vrhu srpske muzičke scene. Danas se svrstava u najveće srpske zvezde, a pored njenog talenta za muziku važno je napomenuti i da je možda i najbolje obučena dama na našoj sceni i da je brojni svetski mediji neretko hvale zbog jedinstvenog i izvanrednog muzičkog ukusa.

Devojka fudbalera moskovskog CSKA i reprezentativca Srbije Zorana Tošića živi na relaciji Srbija-Rusija i s razlogom važi za jednu od najlepših modela s ovih prostora. Prepoznatljiva je po prodornom pogledu i raskošnim usnama, a nedavno je za Story govorila o svojoj ljubavi s Tošićem.

Ova dama najpoznatija je kao supruga tenisera Janka Tipsarevića, ali je mnogo više od toga: majka njihove ćerkice Emili i jedna od najpopularnijih srpskih modnih dizajnerki! Ona se modnoj javnosti u našoj zemlji predstavila na 32. Beogradskoj nedelji mode oktobra 2012. godine, nakon čega se odlično pozicionirala na listi uspešnih žena u Srbiji, a s vremenom se popela u sam vrh srpskih kreatora. Svaka njena kolekcija je još uspešnija od prethodne, pa naše poznate dame često nose njene komade.

Paraćinka koja je osvojila srca muškaraca ulogom lepe Brazilke u filmu "Montevideo, vidimo se" studirala je međunarodno poslovanje na Megatrend univerzitetu, a završila i školu fotografije i pojavljivala se u nekoliko muzičkih spotova. Ipak, najpoznatija je kao uspešan model, a posebnu pažnju medija privukla je zbog srećne veze s teniserom Viktorom Troickim.

Bivša grčka manekenka i supruga bivšeg košarkaškog reprezentativca Predraga Stojakovića svojom vanserijskom lepotom kupila je vodeće svetske kreatore. Onako kako je naš Peđa dominirao i osvajao na košarkaškom terenu, lepa Aleka je nenadmašiva ispred objektiva fotoa-aparata i na modnim pistama.

Supruga Novaka Đokovića, najbolje svetskog tenisera, završila je poslovnu administraciju na Univerzitetu Bokoni u Milanu, i to s najvišim ocenama. Lepa Jelena danas je direktor Fondacije Novak Đoković, koja se bavi prikupljanjem sredstava za siromašnu decu u Srbiji i nastoji da poboljšta uslove za obrazovanje naših mališana. Jedna od najpopularnijih poslovnih žena na svetu uspešno je realizovala veliki broj humanitarnih akcija i gala večeri na kojima su svetske zvezde poput Džerarda Batlera, Naomi Kembel i Ričarda Brensona donirali novac za decu u Srbiji.

Jedan od najuspešnijih srpskih modela uživa u ljubavi s fudbalerom Intera Ademom Ljajićem kad god joj obaveze dozvole, s obzirom na to da ima mnogo poslovnih obaveza. Ona u svojoj biografiji ima veliki broj uspešnih projekata, šetala je pistom u svetskim centrima mode, a nedavno se fotografisala i za naslovnu stranu čuvenog modnog časopisa "Zink".

Pevačica koja uživa u ljubavi s Aleksandrom Rašićem, trenutnim članom košarkašog tima KK Turk Telekom iz Ankare i povremenim reprezentativcem, dugo je bila član "Koktel benda". Potom je započela i solo karijeru i osvojila celu Srbiju harizmom, glasom i širokim osmehom. Danas je, međutim, posvećena porodici, a nedavno je na svet donela njeno i Aleksandrovo drugo dete - nakon ćerkice Julije, dobili su i sinčića.

Story.rs

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.