10. маја у Културном центру „Лаб“ – „Jam u Sredu“

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Maj.2023, 15:52

10. маја у Културном центру „Лаб“ – „Jam u Sredu“

Очекује се као и до сад, спонтано музицирање које ће трајати око четири сата. Фото: Kulturni Centar LAB Слуша се све и свашта, а на репертоару се уобичајено налази, али није ограничено на: рок, алтернатива, фанк, џез и изворне песме.
Понесите свој инструмент и придружите се „џему“. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs <<
Уз вас ће бити група различитих музичара, неки се познају дуже, неки краће, а неки су се прикључили кроз прва два волумена.
Са вама ће бити бубањ, бас, гитара, клавијатура, виолина, перкусије, вокали, а могуће и још понеки инструмент.
Сврха догађаја је дружење, свирање, стицање нових познанства, учење једни од других и пре свега стварање добре енергије.
Улаз Слободан (ако немате Слободана само се правите луди на улазу)
Овонедељна дешавања у Новом Саду

Преузмите андроид апликацију.
Чланак 10. маја у Културном центру „Лаб“ – „Jam u Sredu“ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.