Украјина оборила 10 руских дронова, руска ПВО један украјински изнад Белгорода

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Feb.2024, 09:17

Украјина оборила 10 руских дронова, руска ПВО један украјински изнад Белгорода

 Украјински системи противваздушне одбране уништили су свих 10 дронова које је Русија лансирала током ноћи, саопштиле су данас украјинске ваздухопловне снаге. Фото: Танјуг/AP Photo/Roman Chop Украјинска војска је на Телеграму саопштила да је Русија такође лансирала противваздушне >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << вођене ракете С-300 на Украјину, али није прецизирала да ли су те ракете достигле своје циљеве.
Изнад индустријске зоне у Одеси, остаци обореног руског дрона оштетили су трансформатор на једном од важних инфраструктурних објеката, због чега је дошло до кратког споја и пожара који је угашен,а у овом инциденту није било повређених, преноси Униан.
Руска ПВО уништила је током ноћи украјински дрон изнад Белгородске области, саопштило је руско Министарство одбране.
„Покушај кијевског режима да изведе терористички напад употребом беспилотних летелица на руске објекте је вечерас осујећен. Украјински дрон је уништен изнад Белгородске области од стране дежурних јединица ПВО“, саопштило је министарство.
 
Bajden i Tramp pobedili na stranačkim predizborima u Mičigenu

Преузмите андроид апликацију.
 
Чланак Украјина оборила 10 руских дронова, руска ПВО један украјински изнад Белгорода се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.