На Батровцима чекања за теретна возила до 10, на прелазу Богојево седам сати

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Feb.2024, 16:20

На Батровцима чекања за теретна возила до 10, на прелазу Богојево седам сати

Према информацијама Управе граничне полиције у 13.15 највећа задржавања на граничним прелазима за теретна моторна возила су на Батровцима и Богојеву где се чека до 600, односно 420 минута, саопштило је данас Јавно предузеће „Путеви Србије“. Фото: Танјуг/Александар Ћирић На прелазима >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Бездан и Сремска Рача чека се 360 и 300 минута, док се на граничним прелазима Хоргош и Шид, на излазу се чека по 240 минута.
На прелазима Келебија и Градина чека се по 180 минута, док на осталим граничним прелазима нема дужих задржавања за све категорије возила.
U Srbiji u petak potpuno oblačno i toplo, temperature do 20 stepeni

Преузмите андроид апликацију.
Чланак На Батровцима чекања за теретна возила до 10, на прелазу Богојево седам сати се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.