Компанија Снеп планира да отпусти 10 одсто својих запослених

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Feb.2024, 18:28

Компанија Снеп планира да отпусти 10 одсто својих запослених

Компанија Снеп објавила је данас да планира да отпусти око 10 одсто својих запослених, због проблема изазваних падом на тржишту дигиталног оглашавања. Фото: Танјуг/AP/Matt Slocum Ова компанија за друштвене медије имала је око 5.300 запослених на почетку 2023. године, након што је годину >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << раније отпустила 20 одсто особља, пошто је забележила мањи пад од три одсто, преноси Верџ.
Портал истиче да се то догађа док америчка компанија настоји да прошири сферу утицаја ван својих основних производа за друштвене мреже.
Додаје се како наочаре „за проширену стварност“ под називом „Spectacles 3“ никада нису достигле ширу продају, док су други хардверски пројекти, попут дронова за селфије, укинути убрзо након лансирања
Чак и производи лансирани у оквиру „Снепчета“ нису успели да расту темпом који је Снеп очекивао.
Компанија се, у међувремену, последњих година суочавала са истим изазовима као и друге технолошке и медијске компаније, пре свега онима у вези са смањењем тржишта огласа.
Верџ је навео да је приход компаније порастао у трец́ем кварталу 2023. године, али да је то дошло након два квартала пада.
Снеп би сутра требало да објави своје финансијско стање у четвртом кварталу 2023. године.
Zemaljsko osoblje Lufthanze u sredu stupa u štrajk

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Компанија Снеп планира да отпусти 10 одсто својих запослених се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.