Реал домаћин Даласу у пријатељском мечу 10. октобра

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Avg.2023, 19:49

Реал домаћин Даласу у пријатељском мечу 10. октобра

Кошаркаши Реала, актуелни прваци Европе, угостиће Далас 10. октобра у пријатељском мечу, саопштила је данас Евролига на званичном сајту. Фото: Танјуг/Сава Радовановић Како се истиче, ово ће бити први меч између клубова из НБА и Евролиге још од 2016. године.
Додаје се да ће ово >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << бити одлична прилика да навијачи Реала поздраве Луку Дончића, који је био члан Реала од 2015. до 2018. године, а у последњој сезони је клубу као МВП Фајнал фора предводио Мадриђане до освајања Евролиге.
Bertans: Ako bih se vratio u Evropu, moja prva opcija bi bio Partizan

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Реал домаћин Даласу у пријатељском мечу 10. октобра се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.