Вучић: У Србији за 10 година 421 км аутопутева, у БиХ 120 за 80 година

Izvor: GradskeInfo.rs, 31.Jul.2023, 13:24

Вучић: У Србији за 10 година 421 км аутопутева, у БиХ 120 за 80 година

Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да је у Србији у последњих 10 година изграђен 421 километар аутопутева пуног профила, што је два пута више него у целој Босни и Херцеговини од 1945. године до сада. Фото: Танјуг/Владимир Спорчић Он је тако одговорио на питање новинара >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у Прибоју да прокоментарише писање бошњачких медија у Сарајеву у којима се исмева изградња полупрофилног пута Ниш-Мерошина.
„Видео сам то у делу сарајевских и загребачких медија, мени се смеју око километара аутопутева. Спрдате се с тим колико је Србија изградила аутипутева, хајде да се играмо бројевима и чињеницама. За 10 година више у Вучићево време пуног профилла атуопута у Србији него у целој БиХ од 1945. наовамо па пута два“, истакао је Вучић.
Он је навео да у федерацији БиХ имају 120 километара аутопута.
„Дакле ја сам за четири године четири пута више аутопутева изградио него у Федерацији БИХ за 80 година и они се мени смеју“, рекао је Вучић и истакао да бројеви говоре све и да је аутопут у Федерацији преко Зенице и Какња грађен још у Титово време. Навео је и да Република Српска има око 115 или 120 километара аутопута.
На питање о томе да Слободан Герогијев тврди да је Вучић наводно наручилац спотова против независних медија и да он има доказе за то, Вучић је рекао да не зна о каквим спотовима је реч.
„Ваљда рачунају пошто они имају све време овога света да ништа не раде и да само твитују против мене нешто, да сви остали имају времена на претек да само мрзе некога и ништа не раде. Само ви свој подсао радфите, ја ћу свој“, рекао је Вучић.
Predsednik Vučić dočekao u Palati „Srbija“ predsednika Ugande Musevenija

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић: У Србији за 10 година 421 км аутопутева, у БиХ 120 за 80 година се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.