10 савета о лепоти које свака заузета мама треба да зна

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Jun.2023, 19:07

10 савета о лепоти које свака заузета мама треба да зна

Проналажење времена да останете гламурозни када имате децу јесте велики изазов али није немогуће. Од третмана преко ноћи до производа за двоструку употребу, постоји обиље корисних савета од којих свака мама може имати користи. Фото: Pexels/Gustavo Fring Маме ретко имају луксуз да се >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << препусте сложеним рутинама неге, лепоте и шминкања. Увек сте потребни свуда, укључујући и ваше радно место. Било да је то сваки дан на послу, у куповини или извођењу деце, оно што вам заиста треба су невероватни трикови и брзи савети за шминкање због којих ћете све блистати и изгледати самоуверено. Прочитајте следеће савете, а затим идите и победите.
1. Зачините дан Лако је изгубити појам о времену и успорити под тушем, када коначно добијете тих неколико украдених тренутака за себе. Направите петоминутну листу за репродукцију на свом паметном телефону и притисните плаy док улазите под туш. Када се последња песма заврши, знате да је време да изађете и суочите се са даном. Изаберите мелодије које вас разбуђују, узбуђују и подижу вам одлично расположење. Додатан савет: користите производе за туширање са окрепљујућим мирисима да бисте стимулисали мозак.
2. Прихватите своју природну текстуру косе Трик који вам може променити дневну рутину јесте да прихватите своју природну текстуру косе. Већина жена стално фенира косу само зато што претпоставља да тако треба. Престаните да робујете навикама стеченим у студентским данима и осврните се на светске трендове. Консултујте гоогле и искочиће вам прелепе славне личности са вашим типом косе поут Бијонсе, Жизел. Погледај све њихове лепе слике и поново се заљубите у своју косу.
3. Купујте производе за двоструку употребу Користите тонирану хидратантну крему са кремом за сунчање, тако да скратите два корака неге коже у један. Такође, тонирану хидратантну крему, нећете морати да стављате хидратантну крему и чекате да се осуши пре него што нанесете пудер. Руж и руменило, два у један, може бити идеалан поклон за будуће маме. То је сјајан производ за усне и образе која има двоструку функцију, дајући вам тако лепо, добро одморно руменило, чак и када сте будни сатима.
4. Пробудите очи помоћу оловке Свака мама има ритуал због којег се осећа самопоуздано и привлачно, а неретко је то оловка за очи. Ајлајнер је неизоставан алат у свакој женској торбици али када постанете мама, добија двоструку намену: чини да се осећате гламурозно, а такође сакрива сваки траг недостатка сна. Вежбом ћете ову активност радити у неколико потеза за 2 минута.
5. Држите маскару при руци Важни трикови и савети за шминкање за маме укључују да увек треба да инвестирате у висококвалитетну маскару. Изаберите онај који долази са закривљеним апликатором, једноставан за употребу, који вам помаже да без напора дефинишете очи додавањем визуелне дужине и волумена трепавицама. Потребно је само мање од минута да трепавицама нанесете маскару на крају шминке за очи и учините их истакнутим. Ако уложите минут свог времена да га примените, то може да промени начин на који се ваше прелепе очи истичу.
6. Одлучите се за вишенаменску палету сенки Руковање са више палета и промена боја можда неће бити ваша шоља чаја као заузетој мами, посебно када морате да се трудите и да склоните ствари пре него што изађете. Најбоље решење је да имате при руци једну палету са више нијанси које можете користити као сенку, руменило, хајлајтер и сјај за усне. Помешајте боје са правом четком и имаћете румене образе, обојене усне и тониране црте лица за неколико минута.
7. Инвестирајте у услуге које штеде време Пребаците се на што је могуће више трајних и полутрајних решења да би скратиле време за јутарње припремање. Услуге које су некада биле резервисане само за одабране, сада су доступне и приступачне, па зашто онда то не искористити. Пудер обрве, минивал трепавица, гел маникир и педикир… све што може да вам помогне да брзо изађете у шетњу са својим клинцима притом се осећате лепо вредно је тога.
8. Уклоните кораке кад год је то могуће Францускиње знају колико је важно да не излазе из куће без савршеног ‘ау натурал’ изгледа. Али, да се ујутро спремим са својим шестогодишњим близанцима потребно је варијанта која не одузима много времена. Након наношења тонирајуће мицеларне воде или прскања термалне воде наносе своју ЦЦ крему. То је подлога, хидратантна крема, прајмер и крема за сунчање спојени у једно.
9. Убрзајте уклањање длачица Почела је летња сезона и брига о длачицама на ногама мора да се уврсти у свакодневну рутину без изузетка. Уштедите време тако што ћете елиминисати додатни корак, користећи беби уље за бријање. Уље за бебе ће нахранити вашу кожу и спречити је да се исуши, тако да се можете обријати и отићи. Препоручујемо уље на бази кокоса јер задржава до 10 пута више влаге на влажној кожи него обичан лосион.
10. Сачувајте своје чарапе Када трчите около да све и сваког безбедно избаците кроз врата, неизбежно је да ћете пре или касније поцепати чарапе. Било да се ради о комаду накита, играчки или оном малом грубом месту на пулту са којим стално заборављате да се позабавите, фрке се дешавају, али можете да заштитите своје најлонке од њих. Нанесите лагани слој лака за косу на целу површину хулахопки. Овај трик јача влакна и минимизира те иритантне неправилности.
Запамтите, нега и лепота су више од спољашњег изгледа, то је начин да се осећате добро у сопственој кожи. Свакако да су вам деца приоритет, али не заборавите да уложите мало времена у себе и видите разлику коју то чини вама лично и онима око вас. Као мама, увек ћете бити лепи својој деци а мудро неговање сопственог тела и ума омогућиће вам да будете још боља мама.
Poznati šminker otkrio kako da rešite problem spuštenih kapaka

 
 
 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак 10 савета о лепоти које свака заузета мама треба да зна се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.