„Храна за уши“ на Детелинарској пијаци у суботу, 10. јуна

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Jun.2023, 08:00

„Храна за уши“ на Детелинарској пијаци у суботу, 10. јуна

Детелинарска пијаца ће у суботу, 10. јуна, од 10 часова угостити младе ентузијасте музичаре који ће, у оквиру пројекта “Храна за уши” који на новосадским пијацама реализује Удружење “Дунавска соната”, изводити најпознатија дела класичне музике. Фото; Промо Након успешног почетка >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << нове сезона овог пројекта, и успешно и запажено одржаних концерата на Лиманској, Рибљој и Петроварадинској пијаци протеклих викенда, овога пута да чују звуке класичне музике на несвакидашњем месту имаће прилику наши суграђани и посетиоци Детелинарске пијаце.
Пројекат ће бити реализован у августу, септембру и новембру и на другим новосадским пијацама.
Izložba studentkinje novosadske Akademije umetnosti Milane Pilipović u SKCNS Fabrici

Преузмите андроид апликацију.
Чланак „Храна за уши“ на Детелинарској пијаци у суботу, 10. јуна се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.