Цене семена, ђубрива, пољопривредних машина порасле за 10 одсто

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Maj.2023, 13:25

Цене семена, ђубрива, пољопривредних машина порасле за 10 одсто

Цене репродукционог материјала, средстава рада и услуга у пољопривреди у првом кварталу ове године порасле су у односу на исти период 2022. за 10,6 одсто, објавио је данас Републички завод за статистику. Фото: WikimediaCommons/Lynn Betts Највише је поскупело семе и то за 47,9 одсто, затим минерална >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ђубрива где је забележено повећање цена од 10,8 одсто, док су пољопривредне машине поскупеле за 8,5 процената.
Цене репродукционог материјала, средстава рада и услуга у пољопривреди у првом кварталу 2023. су у односу на последњи прошлогодишњи квартал у просеку повећане за 2,2 одсто.
Kompanija Vajs medija podnela zahtev za stečaj u SAD

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Цене семена, ђубрива, пољопривредних машина порасле за 10 одсто се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.