Репертоари биоскопа за среду, 10. мај

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Maj.2023, 08:00

Репертоари биоскопа за среду, 10. мај

Погледајте најактуелније филмове који су доступни у новосадским биоскопима: Фото: Unsplash/Houses Cheung Мармадјук – бунтовник на четири ноге (анимирани, авантура) Легендарни тренер паса верује да га може претворити из недисциплиноване, али симпатичне немачке доге у следећег >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << првака Светске изложбе паса.

Репертоар биоскопа „Cineplexx“ у Тржном центру Променада можете погледати ОВДЕ
Изазов (драма) Торакални хирург Евгенија Бељајева има месец дана да се припреми за лет до Међународне свемирске станице, где мора да оперише члана посаде. Хоће ли бити спремна за изазов? Може ли она превазићи своје страхове и несигурности? Да ли ће успети да изведе компликовану операцију у нултој гравитацији и да космонауту пружи шансу да се жив врати на Земљу?

Репертоар биоскопа „Arena Cineplex“ на Булевару Михајла Пупина 3 можете погледати ОВДЕ
Супер Марио браћа (анимирани, комедија, авантура) Водоинсталатер из Бруклина по имену Марио путује кроз Краљевство печурака са принцезом по имену Бресква и антропоморфном печурком по имену Тоад да би пронашао Мариовог брата, Луиђија, и да би спасио свет од немилосрдне Купе која дише ватру по имену Баузер.

Репертоар биоскопа „CineStar 4DX“ у Тржном центру БИГ можете погледати ОВДЕ
Културни центар Новог Сада већ традиционално у својој Великој сали пушта актуелна, али и културно-историјски важна кинематографска остварења.
Репертоар биоскопа КЦНС у Улици Католичка порта 5, можете погледати ОВДЕ
„Gradske info“ i „Cineplexx“ vam poklanjaju dve karte!

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Репертоари биоскопа за среду, 10. мај се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.