Развожајев: Украјина у току ноћи лансирала више од 10 дронова на Крим

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Maj.2023, 08:41

Развожајев: Украјина у току ноћи лансирала више од 10 дронова на Крим

Украјина је протекле ноћи лансирала више од 10 дронова на Крим, укључујући три на луку Севастопољ, изјавио је јутрос губернатор Севастопоља, Михаил Развожајев. Фото: Pixabay Развожајев је написао на Телеграму да су руски системи ПВО одбили све нападе на Севастопољ и да у том граду >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << није причињена штета.
Претходно су руске агенције за спровођење закона саопштиле на Телеграму да није било жртава у серији напада дроновима на Крим.
Украјински званичници написали су на Телеграму да су се експлозије догодиле у Севастопољу и граду Саки, где Русија има ваздухопловну базу, као и у неколико других места на Криму, преноси Ројтерс.
Удари на циљеве које држи Русија су се интензивирали у протекле две седмице, посебно на Криму.
Украјина није потврдила да је учествовала у тим нападима, али је саопштила да је уништавање инфраструктуре припрема за планирани копнени напад, наводи агенција.
Podoljak: Prigožin nema direktnu komunikaciju sa Kremljom

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Развожајев: Украјина у току ноћи лансирала више од 10 дронова на Крим се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.