Највећа звезда руске народне музике Пелагеја 10. маја у Новом Саду!

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Maj.2023, 18:45

Највећа звезда руске народне музике Пелагеја 10. маја у Новом Саду!

Врсна руска вокална уметница Пелагеја, поводом Дана победе над фашизмом у Другом светском рату, наступиће 10. маја, на Тргу  слободе у Новом Саду у 20 часова, а дан раније, тачније 9. маја, на Тргу Републике, са почетком у 19.30, моћи ће да је слушају и они који се тог датума нађу у Београду.
Овај пригодан програм поводом обележавања великог празника организоваће Руски центар за науку и културу „Руски дом“ у Београду.
Саопштење за медије вам преносимо у целости: Фото: PrtSc Пелагеја је једна од највећих звезда савремене музичке сцене и врсна руска вокална уметница.

Пелагеја је стекла широку популарност и симпатије публике не само у Русији, већ и широм света.
Захваљујући препознатљивом гласу, јединственом стилу и начину извођења руских народних песама, оне добијају нову, модернију димензију у аранжману са елементима етно рока, те завређују пажњу публике различитих узраста.
Фото: Промо U kojoj novosadskoj kafani su zajedno pili najveći srpski intelektualci i kako je Novi Sad dobio svoj čuveni nadimak?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Највећа звезда руске народне музике Пелагеја 10. маја у Новом Саду! се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.