Расписан јавни позив за субвенције за узгој телади, отворен до 10. маја

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Apr.2023, 09:17

Расписан јавни позив за субвенције за узгој телади, отворен до 10. маја

Министарство пољопривреде расписало је данас јавни позив за субвенције за узгој телади а како је објављено на Инстагран налогу овог Министарства, пријаве се подносе преко платфпорме еАграр односно портала еПодстицаји. Фото: Pixabay/Couleur Позив ће бити отворен до 10. маја.
Упутство >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << за пријаву се може наћи на сајту еаграр.гов.рс, наводе из Министарства.
Још једно подсећају пољопривредне произвођаче да крајњи рок за пријаву у систем еРПГ не постоји, те да пријаву и обнову статуса газдинства могу да ураде све до тренутка подношења захтева за жељену субвенцију.
Politiko: Brisel traži povećanje budžeta za putne troškove Šarla Mišela

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Расписан јавни позив за субвенције за узгој телади, отворен до 10. маја се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.