Након 10 година „Бела стаза“ на Копаонику поново у функцији

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Feb.2023, 19:21

Након 10 година „Бела стаза“ на Копаонику поново у функцији

Најдужа ски стаза на Копаонику поново ће бити отворена за скијаше. Сутра, 8 фебруара отвара се „Бела река 2“ која заједно са „Белом реком 1″(која се такође отвара у скоријем периоду), чини „Белу стазу“ дугу укупно 3,5 километара. Фото: Танјуг/Милош Милојевић За ову сезону, Скијалишта >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Србије су изградила систем за вештачко оснежавање на стазама „Бела река 1“ и „Бела река 2“, које прате гондолу Брзеће – Мали караман.
„Бела река 2“ спада у категорију најстрмијих стаза и препоручује се искључиво вештим скијапшима, док је њена „сестринска стаза“ нешто лакша за скијање.
Пуштањем у рад ових стаза, скијаши ће имати прилику да у пуном капацитету користе гондолу која спаја Брзеће и центар скијалишта, а сви они који су смештени у овом викенд насељу у подножју планине ће моћи и скијама да се спусте до свог смештаја.
Отврањем стаза „Беле стазе“, ски центар Копаоник ће први пут у последњих 10 година радити пуним капацитетом. Тренутно на стазама овог скијалишта има до 50 центиметара утабаног снега.
U toku je javni poziv za kupovinu stanova u Beogradu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Након 10 година „Бела стаза“ на Копаонику поново у функцији се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.