Радници хитне помоћи најавили штрајк широм Енглеске 10. фебруара

Izvor: GradskeInfo.rs, 31.Jan.2023, 15:35

Радници хитне помоћи најавили штрајк широм Енглеске 10. фебруара

Хиљаде радника хитне помоћи најавило је штрајк у целој земљи 10. фебруара због малих плата и недостатка особља, саопштио је данас синдикат Јунисон. Фото: Танјуг/Phil Noble/Pool via AP Наводи се да ће се радницима хитне помоћи придружити други синдикати који планирају нове протесте у фебруару >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и марту, након оних одржаних у децембру и раније овог месеца, преноси Ројтерс.
„Чини се да је тактика владе да се крије, да сачека извештај службе за ревизију плата и да се нада се да ће спор проћи сам од себе, али неће“, изјавила је шефица синдиката Јунисон Сара Гортон. Додала је да ће особље хитне помоћи наставити да даје отказе и да су пацијенти изневерени.
Радници хитне помоћи су први реаговали откако су синдикати започели историјску серију протеста против малих плата у британској Националној здравственој служби.
Rusija tvrdi da je preuzela kontrolu nad selom Blagodatnoje kod Bahmuta

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Радници хитне помоћи најавили штрајк широм Енглеске 10. фебруара се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.