Рок за запошљавање у полицији тзв. Косова на северу продужен за 10 дана

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Jan.2023, 15:27

Рок за запошљавање у полицији тзв. Косова на северу продужен за 10 дана

Полиција тзв. Косова продужила је за још 10 дана рок за подношење пријава за све који желе да се запосле као полицијски службеници на северу КиМ. Фото: Танјуг/AP /Marjan Vucetic Како је раније саопштено из полиције, заинтересовани кандидати су могли да се пријављују од 5. до 26. јануара, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << а сада је конкурс продужен до 10. фебруара.
На овај конкурс имају право да се пријаве, како је полиција саопштила на Фејсбуку , све мањине, а наводе да су то Срби, Босанци, Турци, Горанци, Роми, Ашкалије, Египћани, Хрвати, Црногорци и Македонци. Додаје се и да критеријуми на конкурсу остају исти, а кандидати који су се претходно пријавили не морају поново.
Косовска полиција је 4. јануара расписала конкурс за пријем полицајаца из „редова мањина“ у четири северне општине Косова и Метохије. Срби са севера КиМ напустили су почетком новембра службе привремених приштинских институција, укључујући и полицију.
Оставке су дате у знак незадовољства одлукама Приштине поводом регистарских таблица и ЗСО.
Velika Britanija pozvala na prijem tzv. Kosova u Savet Evrope

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Рок за запошљавање у полицији тзв. Косова на северу продужен за 10 дана се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.