На Хоргошу и Келебији колоне теретњака 10 километара, чекање око 15 сати

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Sep.2022, 09:15

На Хоргошу и Келебији колоне теретњака 10 километара, чекање око 15 сати

Због успореног рада мађарских пограничних органа на граничним прелазима Хоргош и Келебија ноћас су формиране колоне теретних возила дуге око 10 километара, а задржавање траје и дуже од 15 сати, саопштио је Ауто-мото савез Србије. Фото: Танјуг Капацитет ових прелаза је преко 1.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << камиона дневно, али мађарска страна тренутно прихвата око 300 камиона.
„Упркос великом приливу теретних возила на ове граничне прелазе, за сада нема помака у динамици рада суседних пограничних органа, иако су са наше стране предузете све мере према администрацији суседне државе“, наведено је у саопстењу АМС С.
На граничном прелазу Бездан теретна возила се на излазу задржавају пет сати, на Шиду четири сата, а на Батровцима три сата.
Atanacković: Moramo da menjamo odnos prema potrošnji energije

Преузмите андроид апликацију.
Чланак На Хоргошу и Келебији колоне теретњака 10 километара, чекање око 15 сати се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.