Вершињин: Састанак о споразуму о житу од 10. до 11. маја у Истанбулу

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Maj.2023, 11:55

Вершињин: Састанак о споразуму о житу од 10. до 11. маја у Истанбулу

Састанак на високом нивоу о споразуму о житу биће одржан у Истанбулу од 10. до 11. маја, изјавио је данас заменик руског министра спољних послова Сергеј Вершињин. Фото: Танјуг/AP Photo/Nina Lyashonok „Да, сутра и прекосутра имамо састанак на високом нивоу у четвоространом формату у Истанбулу >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << “, рекао је он новинарима, пренеле су РИА Новости.
Москва је раније саопштила да неће продужити споразум после 18. маја, када истиче, осим ако се не отклоне препреке за руски извоз житарица и ђубрива, пренео је Ројтерс.
Kina u aprilu ostvarila veliki trgovinski suficit od 82 milijarde evra

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вершињин: Састанак о споразуму о житу од 10. до 11. маја у Истанбулу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.