Свим средњошколцима до краја ове недеље по 10.000 динара

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Dec.2023, 10:12

Свим средњошколцима до краја ове недеље по 10.000 динара

Сви средњошколци ће до краја ове недеље добити једнократну помоћ од 10.000 динара, најавио је миниастар финансија Синиша Мали. Фото: Градске инфо – До краја недеље, као што је председник обећао, исплатићемо свим средњошколцима такође једнократну помоћ од 10.000 динара. Неко ће рећи >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << није то мало или много новца, али није ово питање новца, ово је питање бриге према грађанима Србије – рекао је Мали у емисији Хит твит на Пинку.
Средњошколци су се за ову помоћ већ пријављивали у својим школама попуњавањем формулара, јер пријава овај пут није ишла преко Управе за трезор.
Новац за ту помоћ обезбеђен из републичког буџета Министарство за бригу о породици и демографију новац пренеће локалним самоуправа, које ће обављату исплату на својим територијама.
Исплата ће бити исплаћена преко мајки, уколико ученици живе са оцем, преко очева или преко хранитељских породица или посебних центара, најавио је Вучић приликом гостовања на једној националној телевизији.
Mali: Do 2028. imaćemo završenu prvu liniju beogradskog metroa

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Свим средњошколцима до краја ове недеље по 10.000 динара се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.