Индустријска производња у фебруару већа за 1,9% него пре годину дана

Izvor: GradskeInfo.rs, 31.Mar.2023, 14:26

Индустријска производња у фебруару већа за 1,9% него пре годину дана

Индустријска производња у Србији у фебруару била је већа за 1,9 одсто у односу на фебруар 2022. године, а у односу на просек целе прошле године мања за 4,8 одсто, објавио је данас Републички завод за статистику. Фото: Градске инфо Индустријска производња у јануару и фебруару била је >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << већа за 3,1 одсто у односу на исти период 2022. године.
Посматрано по секторима, у фебруару ове у односу на фебруар прошле године, у рударству је забележен пад од 1,0 одсто, у прерађивачкој индустрији од 3,7 одсто а у снабдевању електричном енергијом и гасом раст од 29,6 процената.
U februaru ostvaren veći promet u trgovini u tekućim cenama, a manji u stalnim

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Индустријска производња у фебруару већа за 1,9% него пре годину дана се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.