У Србији активно 1.595 стечајних поступака

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Sep.2023, 12:25

У Србији активно 1.595 стечајних поступака

У Србији је према подацима од 4. септембра активно 1.595 стечајних поступака, објавила је Агенција за лиценцирање стечајних управника. Фото: Pexels/Pixabay Од почетка године до 4. септембра отворено је 245 стечајних поступака.
На територији Србије је до 4. септембра закључено 6.645 стечајних >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << поступака, а обустављено 775 поступака. Укупно просечно време трајања за 9.015 стечајних поступака је три године, два месеца и два дана (активни, обустављени и закључени), а укупно просечно време трајања за стечајне поступке покренуте по Закону о стечајном поступку (укупно 5.252 поступка) је четири године, један месец и 12 дана.
За стечајне поступке који су покренути по Закону о стечају (укупно 3.763) просечно време трајања је једна година, 10 месеци и 11 дана.
Kina više nije najveći izvor američkog uvoza

Преузмите андроид апликацију.
Чланак У Србији активно 1.595 стечајних поступака се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.