Русија уводи привремену забрану извоза бензина од 1. марта

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Feb.2024, 09:41

Русија уводи привремену забрану извоза бензина од 1. марта

Руска влада планира да од 1. марта уведе привремену забрану извоза бензина како би изједначила растућу потражњу у пролећној и летњој сезони, рекао је за ТАСС портпарол потпредседника владе Александра Новака. Фото: Unsplash/engin akyurt „Можемо да потврдимо ову информацију“, рекао је >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << портпарол.
Како наводи ТАСС, ова одлука је неопходна како би се надокнадила растућа потражња током летњих распуста, рада на терену и планираних ремонта у рафинеријама.
Ограничење се неће односити на земље чланице Евроазијске економске уније и на Јужну Осетију,  Абхазију, Монголију и Узбекистан.
 
Radna snaga najveći problem za gradnju Ekspa

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Русија уводи привремену забрану извоза бензина од 1. марта се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.