Фонд ПИО: Од 1. јануара повећане и накнаде за помоћ и негу другог лица

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Feb.2024, 15:21

Фонд ПИО: Од 1. јануара повећане и накнаде за помоћ и негу другог лица

Осим пензија и општег бода који се користи при обачуну прве пензије, од 1. јануара је повећана новчана накнада за помоћ и негу другог лица која сада износи 29.911 динара, објављено је у најновијем броју „Гласа осигураника“, гласила Републичког фонда за пензијско и инвалидско осигурање >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << (ПИО). Фото: Градске инфо Ову накнаду прима око 80.000 корисника а новчана накнада за телесно оштећење за кориснике са 100 одсто оштећења износи 12.462 динара.
Sutra isplata penzija samostalcima, čekovi veći za 14,8 odsto

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Фонд ПИО: Од 1. јануара повећане и накнаде за помоћ и негу другог лица се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.