Угоститељске услуге у јануару поскупеле за 1,4 одсто

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Feb.2024, 15:15

Угоститељске услуге у јануару поскупеле за 1,4 одсто

Цене угоститељских услуга у јануару су у односу на децембар прошле године повећане за 1,4 одсто, а у односу на јануар 2023. године за 9,3 одсто, објавио је Републички завод за статистику. Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић Цене хране су на годишњем нивоу повећане за 1,1 одсто а на међугодишњем >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << за 9,4 процента.
Алкохолна пића су у јануару у односу на децембар прошле године поскупела за 0,8 одсто, а у јануару ове у односу на јануар прошле године за 8,9 процената.
Код безалкохолних пића јануарско поскупљење је у односу на децембар износило 1,3 одсто, а у односу на јануар 2023. године 10,9 процената.
Када је реч о преноћиштима, забележено је месечно повећање од три одсто а међугодишње од 8,3 процента.
Укупно годишње поскупљење у Војводини је било мање од републичког и износило је 0,5 одсто, док је међугодишње повећање цена од 11,2 одсто било веће од републичког просека.
Srpski gradovi na listi budućnosti Evrope, rezultat rada na investicionoj klimi

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Угоститељске услуге у јануару поскупеле за 1,4 одсто се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.