Ер Србија отвара нову пословницу 1. септембра у тржном центру Галерија

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Jun.2023, 11:14

Ер Србија отвара нову пословницу 1. септембра у тржном центру Галерија

Нова, најсавременија пословница Ер Србије биће отворена 1. септембра на другом спрату београдског Тржног центра Галерија, саопштио је српски авиопревозник. Фото: Танјуг/Сава Радовановић Радно време пословнице биће од 10 до 22 часа током свих седам дана у недељи.
Како се наводи, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << путници ће у модерном, футуристички осмишљеном и ведром простору моћи да купе авио-карте или се информишу о свему што их занима у вези са летовима националне авио-компаније до више од 80 дестинација широм Европе, Северне Америке, Азије и Африке.
Добро познати симболи Ер Србије и сви елементи њеног корпоративног идентитета биће интегрисани у пријатан и функционални простор, истичу из Ер Србије.
Генерални директор Ер Србије Јиржи Марек рекао је да је ширење мреже дестинација и унапређење пословања довело до повећане тражње за авио-картама те компаније. Како каже, тражња је посебно велика викендом, о чему сведочи и посећеност пословнице Ер Србије у Булевару краља Александра управо суботом.
„У жељи да путницима понудимо додатне могућности за куповину авио-карата потрудили смо се да пронађемо лако доступну локацију на којој ће наша пословница бити на располагању путницима током целе недеље. Нова пословница биће позиционирана тако да се до ње долази лифтом, за само пар минута. Викенд, снег, киша, велике врућине, више неће бити ометајући фактори за оне који планирају путовања и имају потребу да до жељених дестинација стигну авионом“, истакао је Марек.
Поред нове пословнице у Галерији, Ер Србија већ има три пословнице у Београду – у Булевару краља Александра 17, Јурија Гагарина 12 и на Аеродрому Никола Тесла Београд.
Australija: Nezaposlenost u maju blago pala na 3,6 odsto

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ер Србија отвара нову пословницу 1. септембра у тржном центру Галерија се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.